Risc asumat de primarul Panțurescu!

Câinii regali adoptați în Anglia

 “Eu îmi asum riscul pentru că eu am semnat şi eu vreau să scap cetăţenii din Curtea de Argeș de câini! Şi vă garantez că o să am un mare succes. Cetăţenii aşteaptă un rezultat ferm din partea noastră. Se va rezolva această problemă a câinilor fără stăpân dacă vom aproba hotărârea. Dacă s-a ocupat de copii, cu atât mai mult putem să ne dăm seama că se pot ocupa şi de nişte câini!”, a exclamat primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu.

Contractul pentru concesiunea serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân a fost semnat între Primăria Municipiului Curtea de Argeș şi o asociaţie din Călăraşi care va prelua patrupedele în vederea dării lor spre adopţie în Anglia. La ultima ședință de consiliu local din Curtea de Argeș au existat anumite tensiuni între primarul Panțurescu și consilierii din opoziție la punctul pentru aprobarea dării în administrarea concesionarului serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân, a adăpostului pentru câini.

“Nu vreţi absolut nimic din ceea ce înseamnă dezvoltare în oraşul ăsta! Arătaţi un singur proiect de hotărâre pe care aţi fost în stare să-l votaţi! Voi vă opuneţi la toate…”, primarul Panțurescu a răspuns vehement la întrebările consilierilor USR

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *