Programul de încasări/primire declarații fiscale

Programul de încasări/primire declarații fiscale la Centrele de impozite și taxe locale, pentru ziua de joi, 29 aprilie, se desfășoară în intervalul orar 08.00-15:00, cu pauză între 12:30 și 13:00, în următoarele unități:

• Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, nr. 81, bl. G1, parter (fostul spațiu expozițional);

• Centrul de încasări situat în strada Victoriei, bl. 89, sc. C, parter;

• Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud);• Centrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară Găvana II-III);

• Centrul de încasări situat în strada Bradului (lângă Şcoala Gimnazială Negru Vodă, (Şcoala nr. 12), cartier Trivale);

• Centrul primire declarații fiscale – persoane fizice- situat în bulevardul Republicii, bl. G1, parter (intrarea prin pasaj).

👉În perioada 30 aprilie – 3 mai, centrele sunt închise, programul reluându-se normal de marți, 4 mai 2021.Primăria Municipiului Piteşti oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.La adresa www.ghiseul.ro, contribuabilii persoane fizice pot obține online datele de acces în secțiunea „Solicitare date de acces”.

Autentificarea în sistem se realizează în secțiunea „Plată cu autentificare”, unde persoanele fizice pot vizualiza și achita prin intermediul cardurilor de debit și al cardurilor de credit, utilizând Internetul, impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport.În secțiunile „Plată amenzi/Plată fără autentificare” persoanele fizice pot achita amenzile/alte taxe locale.În cazul persoanelor juridice, cererea privind emiterea informațiilor pentru autentificare la adresa de internet www.ghiseul.ro se depune la Serviciul Constatare Impunere Persoane Juridice situat în imobilul din Bulevardul Republicii, nr. 81, Bl. G1 sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: scipj@primariapitesti.ro, iar informații suplimentare privind depunerea online a cererii pentru emiterea credențialelor de acces pentru SNEP (www.ghiseul.ro) se regăsesc la adresa de internet www.primariapitesti.ro, secțiunea „Informații publice/informații utile/informații privind depunerea online a unor solicitări”.Pentru plățile efectuate cu cardul bancar contribuabilii nu datorează comision.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *