Programul de colectare a deșeurilor, în perioada Sărbătorilor Pascale

👉În atenția abonaților casnici din municipiul Pitești:

♻️În zilele de vineri, 30 aprilie 2021(Vinerea Mare), sâmbătă, 1 mai 2021, și luni, 3 mai 2021(a doua zi de Paști), activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.

♻️Operatorul Salubritate 2000 S.A. recomandă utilizatorilor serviciului de salubrizare ca, în cazul în care vineri, sâmbătă sau luni (Vinerea Mare- ultima zi de vineri înaintea Paștelui, 1 mai, respectiv a doua zi de Paști) aceștia au zi de colectare, să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare.

♻️În vederea stopării și limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, precum și a protejării personalului serviciului de salubrizare și a utilizatorilor, astfel încât activitatea să nu fie afectată și operatorul să asigure continuitatea serviciului în condiții optime, abonații casnici sunt rugați să întreprindă măsuri de dezinfectare a mânerelor de prindere a pubelelor, atât înainte de a fi scoase la poartă, cât și după trecerea echipajelor.

ℹPentru orice informații suplimentare sau sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *