PROBLEMA ALIMENTĂRII CU APĂ DIN COMUNA VALEA DANULUI VA FI REZOLVATĂ CU SPRIJINUL GUVERNULUI ROMÂNIEI ȘI AL PREȘEDINTELUI PNL ARGEȘ

Comuna Valea Danului a primit săptămâna trecută, din partea Guvernului României, din fondul de intervenție pentru UAT-urile afectate de calamități naturale, suma de 526.000 lei, pentru construirea a două foraje de adâncime. La începutul acestui an, o alunecare de teren a distrus două puțuri și a lăsat fără alimentare cu apă familiile din trei sate, cei mai afectați fiind locuitorii din satul Vernești.

Datorită eforturilor primarului liberal Vasile Preda, a diligențelor făcute de președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și a înțelegerii pe care aceștia au găsit-o la reprezentații Guvernului României, comuna a primit, iată, sumele necesare pentru remedierea problemei alimentării cu apă. Primarul Vasile Preda a mulțumit tuturor celor care au dat o mână de ajutor comunei Valea Danului și promite că în maxim o lună și jumătate cetățenii vor avea din nou alimentare cu apă funcțională.

“Alunecarea de teren a distrus două puțuri și trei sate au rămas fără alimentare cu apă. Am depus documentația și, cu ajutorul domnului președinte Miuțescu și al Guvernului, am reușit să obținem sumele de bani necesare pentru construirea a două foraje de adâncime, atât de necesare în zonă. Le mulțumesc pentru implicare și promptitudine”, a declarat primarul comunei Valea Danului, Vasile Preda.

Departamentul de comunicare al PNL Argeș

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *