LOVEELEE!!! Exclusiv!!! Noaptea ca hoții!!! Usr-iștii și combinatorii !!!!!

Ușor ușor iese la iveală adevărul din fața bârfei: “Eu am făcut-o primar, tot eu o dau jos dacă nu face ce-I spun!”

La Câmpulung scandalurile în care este implicată primărița Lăsconi țin cap de afiș liniștita urbe de la poalele Mateiașului. Ultima tâmpenie a primăriței LOVE a avut loc la ceas de noapte, la adăpostul interdicției de circulație.

Mașina primăriei Câmpulung Muscel, AG03MUN s-a aflat pentru o oră în curtea unui afacerist local și mare patron de presă. În urmă cu câteva zile, acest patron de presă și om de afaceri a beneficiat de un contract în valoare de 6000 lei cu primăria Câmpulung! Mărunțiș! Noaptea se pun la cale tunurile și spagile! Să fie oare că vine ministrul Cseke Attila la Câmpulung și au pus-o de o combinație?

Unul dintre colegii noștrii ajuns la fața locului în urma unui pont a făcut fotografii, riscând să ajungă sub roțile mașinii conduse de primăriță, care în disperarea de a fugi din curtea afaceristului nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a gonit prin oraș cu peste 120 km/ h.

Promitem că vom fi pe urmele combinatorilor din Câmpulung. Păzeaa!!!!

Până atunci LOVEEE Câmpulung să curgă banii, sponsorizările, donațiile, contractele de publicitate, achizițiile mascate (prin terțe firme) și asocierile pentru sănătatea câmpulungenilor !!!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *