GUVERNUL LIBERAL MAI FACE UN PAS PENTRU IMUNIZAREA RAPIDĂ A POPULAȚIEI: VACCINARE FĂRĂ PROGRAMARE!

De vineri, 7 mai, toți românii care doresc să se imunizeze o vor putea face fără a se mai programa pe platforma națională. În Argeș, conform acestei platforme, erau disponibile joi, 6 mai, 5300 de locuri: 1858 cu serul Pfizer, 1886 cu Moderna și 1556 cu Astra Zeneca. De acum încolo, pentru a vă vaccina, tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la un centru de vaccinare cu actul de identitate.

PNL Argeș susține în continuare campania de vaccinare și a contribuit la efortul de imunizare, prin vocea și exemplul personal dat de liderii și membrii săi. Parlamentarii organizației- deputatul Adrian Miuțescu, senatorul Dănuț Bica și deputatul Daniel Constantin-, subprefecții Emanuel Soare și Lucian Ionescu, primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni liberali au pledat în nenumărate rânduri pentru pentru vaccinarea anti-Covid 19.

Argeșul a fost printre primele județe din țară în care au funcționat, încă de luna trecută, caravanele mobile de vaccinare. Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, îi îndeamnă pe toți argeșenii să facă acest pas decisiv pentru reintrarea în normalitate.

#OprimPandemia

#GuvernareResponsabilă

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *