Dezbatere publică la Corbeni! Impozit mărit cu 500% pentru clădiri și terenuri neîngrijite!

Primarul comunei Corbeni, Nicolae Dinică, propune majorarea impozitului pe clădirile și terenurile neîngrijite! Într-o postare pe facebook  edilul a explicat obiectivul proiectului: “Propunerea acestui proiect are ca scop principal RIDICAREA CONȘTIINȚEI CIVICE a cetățenilor și SALUBRIZAREA terenurilor și clădirilor neîngrijite(proprietate sau concesiune)!  Așadar,scopul nu este cel de a colecta impozit mărit pentru terenuri și clădiri neîngrijite! De asemenea,în Regulamentul prezentat pentru dezbatere nu se precizează nicăieri că acest proiect vizează persoanele vulnerabile,persoanele în vârstă sau persoanele care au o situație materială precară. Dacă analizăm obiectiv,vom constata contrariul! Respectuos așteptăm în scris sugestiile dumneavoastră la sediul Primăriei sau pe adresa de mail prezentată în anunț!”

Proiectul de hotărâre, inițiat de către primarul comunei Corbeni și propus Consiliului Local, privind aprobarea „Regulamentului de stabilire a criteriilor și a procedurii de încadrare în categoria „neîngrijite” a clădirilor/terenurilor situate în intravilanul comunei Corbeni în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%”poate fi consultat pe site-ul :

https://www.cjarges.ro/…/proiecte-de-hotarare-dezbat

.

Având în vedere prevederile art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul menţionat, este de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării prezentului anunț.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la proiectul de hotarare, la sediul Primăriei Corbeni – Compartiment Monitorizare și Gestionare Proceduri Administrative, sau în format electronic pe email-ul Primăriei Corbeni: primaria_corbeni@yahoo.com, până la data de 12.04.2021.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *