CONTINUĂM ÎMPREUNĂ! AM ALĂTURI O ECHIPĂ CARE VA PUNE UMĂRUL PENTRU REALIZAREA PROIECTELOR ARGEȘULUI

Consultându-mă cu colegii mei, am zis că vom continua împreună. La conferința județeană de alegeri a PNL Argeș, de pe 24 iulie, mă voi prezenta cu echipa cu care merg acum peste tot. Va fi o echipă care va fi mai puternică decât cea din 2017, remaniată acolo unde era nevoie, dar și cu oameni noi, precum doamna inspector general Liliana Murguleț și domnul subprefect Emanuel Soare. Va fi o echipă care să pună umărul la realizarea proiectelor Argeșului.

Avem nevoie de primari, avem nevoie de parlamentari de Argeș, care să se bată pentru a duce la bun sfârșit proiectele Argeșului. Îi mulțumesc domnului Mitofan și celor care au fost în Biroul Permanent Local Curtea de Argeș, care au muncit în campaniile electorale. La Curtea de Argeș sunt acasă, pentru acest oraș și pentru proiectele din această zonă m-am înscris în PNL în februarie 1990, când nu mă gândeam că voi avea o carieră politică. Îi mulțumesc domnului Emanuel Soare pentru că a avut curajul să candideze pentru președinția Consiliului Județean, cred că ar fi fost cel mai bun președinte al CJ Argeș. Actualul președinte a trecut prin vreo patru partide, noi am venit cu un candidat așa cum ne-au cerut oamenii. Totuși, l-au votat pe Mînzînă, pentru că încă există acele structuri care, pentru însănătoșirea județului, trebuie demontate.

Dacă îi lăsăm pe derbedei, pe hoți și pe mincinoși să facă politică, ne afectează pe toți. Trebuie ca oameni de calitate, tineri, cu putere de muncă, să intre în politică și să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim: să fim o țară puternică, cu români mulțumiți de traiul în România.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *