Concurs la CNAS Argeș

Casa Națională de Asigurări de Sănătate va organiza mâine proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. Concursul se va desfăşura în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, începând cu ora 09.30 atunci când vor fi demarcate procedurile pentru verificarea și identificarea participanților. “Candidații care nu sunt prezenți în sală la efectuarea apelului nominal ori care nu pot face dovada identității până la ora 10.00 sunt considerați absenti’, a explicat secretarul comisiei de concurs, Cătălin Cîrstea. Verificarea identității candidaților se va face pe baza cărții de identitate, cărții electronice de identitate , cărții de identitate provizorie sau a buletinului de identitate, aflate în termen de valabilitate. De anul trecut, la conducerea CAS Argeș a fost numit director interimar argeșeanul Cristian Mitrofan. Acesta a condus casa într-o perioadă grea, din cauza pandemiei de CORONAVIRUS

Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează mâine concurs pentru ocuparea a 41 de posturi de directori ai caselor județene din Argeș, Arad, Alba, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, precum și Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice , Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *