Cătălin Bulf, secretar general PMP: “În Consiliul Local Pitești, majoritatea PNL-USR are un singur scop, bătălia pentru funcții!

Azi in conferița de presă:

Cătălin Bulf, secretar general PMP: “În Consiliul Local Pitești, majoritatea PNL-USR are un singur scop, bătălia pentru funcții!“ În conferința de presă a filialei Argeș, Cătălin Bulf, secretar general al PMP, fost secretar de stat, a făcut o referire și la situația din Consiliul Local Pitești.

Există acolo o majoritate formată din PNL și USR a cărui scop este unul singur: bătălia pentru funcții. Pe acești oameni nu îi interesează cetățenii din Pitești și proiectele necesare orașului ci doar propriile lor interese! Nu am văzut, până acum,  la aceste două partide, decât o bătălie surdă pe funcții, după cum spuneam mai devreme. Din păcate, cei care pierd sunt cetățenii și proiectele ce ar trebui puse în practică pentru binele locuitorilor și dezvoltarea orașului. Păcat că membrii celor două formațiuni politice își bat joc de votul piteștenilor… “ a concluzionat Cătălin Bulf.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *