ADRIAN MIUȚESCU: “TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ÎN URMA NOASTRĂ REALIZĂRILE. EU DE-ASTA FAC POLITICĂ!”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a declarat la emisiunea “Ediție Specială” de la Antena3 Pitești că, după congresul partidului, din 25 septembrie, rivalitățile politice trebuie lăsate deoparte, prioritate urmând să aibă reconstrucția României.

“Cred că toată lumea a văzut că PNL este un partid de mare deschidere. Nu există la ora actuală în țară un alt partid, mai democrat decât Partidul Național Liberal. Se vede că competiția e reală, cu armele scoase pe masă. Sper ca după 25 septembrie aceste lucruri să înceteze, Ludovic Orban, care este cel mai bun candidat, să câștige alegerile, iar rănile să se închidă. Toți să treacă la treabă, iar dacă țin la PNL, să muncească pentru partid, de la cel mai mic până la președintele partidului.

Trebuie să reconstruim România și avem o șansă prin încrederea pe care ne-o acordă Uniunea Europeană, care ne pune la dispoziție niște fonduri. Acești bani trebuie folosiți cum trebuie. Trebuie să rămână în urma noastră realizările: faptul că vom circula pe autostrada Pitești-Sibiu, pe drumul expres Pitești-Craiova, că vom avea o sală polivalentă modernă, o bază sportivă frumoasă în Trivale. Eu de-asta fac politică!”- a spus la tv președintele Adrian Miuțescu.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *